Kundo

Storlek på bakgrundsbilder i Knowledge

Uppdaterad

Du kan anpassa utseendet på din kunskapsbank i Kundo Knowledge så att det matchar ditt varumärke med både färger, logotyp, ikoner och bakgrundsbild.

Bakgrundsbild och färger redigerar ni direkt via inställningarna för en kunskapsbank:

  1. Klicka på menyn uppe till höger i Kundo
  2. Välj Inställningar
  3. Och i menyn till vänster väljer du Utseende

Bakgrundsbilderna

Kundo Knowledge använder sig av två olika bakgrundsbilder. En mindre bild som visas på enheter med smala skärmar, vilket oftast är mobiltelefoner. Och en större bakgrundsbild som visas på större skärmar.

Det är viktigt att komma ihåg att uppdatera sidans bakgrundsfärg i samband med att bakgrundsbilder laddas upp. Se till att bakgrundsfärgen matchar bilderna så gott det går.

  • Den större bakgrundsbilden bör ha en storlek på 3008 x 541 pixlar (bredd x höjd).
  • Den mindre bakgrundsbilden bör vara 210 pixlar hög och minst 600 pixlar bred, gärna bredare om möjligt.

Båda bakgrundsbilderna är centrerade horisontellt, och placeras i toppen av sidan. Storleken på sidhuvudet i mobilen beror på längden av namnet på kunskapsbanken och företagets namn, samt om om kunskapsbankens namn visas eller ej.

Efter som bilderna är relativt stora är det viktigt att tänka på att komprimera bilderna innan de laddas upp så att filstorleken för besökaren blir så liten som möjligt. En mindre filstorlek gör att bilden laddas snabbare vilket alltid är uppskattat av besökare.