Kundo

Hur stora mail går att skicka och ta emot i Kundo?

Uppdaterad

I princip alla mailsystem har begränsningar i storleken på de mail som går att skicka genom systemen, och det gäller även för Kundo. Gränserna sätts av de tredjepartssystem som vi använder för att ta emot och skicka mail, så ingen av dem är tyvärr möjliga för oss att höja.

Med vår Microsoft 365-integration kan dock våra kunder själva sätta storleksbegränsningen för mail, vilket ger mer flexibilitet och kontroll över era mailflöden.

Utgående mail

Gränsen för allt innehåll i utgående mail (inkl. bilagor) är 24 MB. För enskilda bilagor i utgående mail finns dessutom en gräns på 17 MB.

Om ni försöker skicka ett mail som är större än den gränsen, eller bifoga en fil som är större, kommer ni att få ett felmeddelande direkt i Kundo. Med Microsoft 365-integrationen kan ni justera dessa gränser efter era behov.

Inkommande mail

Gränsen för inkommande mail är 40 MB. Enskilda bilagor i inkommande mail har ingen begränsning utan bara gränsen på 40 MB för hela mailet gäller. Även här kan storleksbegränsningen justeras med hjälp av vår Microsoft 365-integration.


warning Created with Sketch.