Kundo

👍 Skapa FĂ€rdiga svar i inkorgen

Uppdaterad

FÀrdiga svar Àr en bra funktion för att effektivisera ert arbete och kvalitetssÀkra era svar.

FÀrdiga svar Àr ett jÀttebra sÀtt att effektivisera arbetet genom att dra ner pÄ svarstider och se till att det finns en jÀmn servicenivÄ nÀr repetitiva frÄgor kommer in! De fÀrdiga svaren kan enkelt infogas nÀr man svarar och delas av alla som har tillgÄng till kanalen.

Skapa FĂ€rdiga svar i en inkorg:

  1. Klicka pÄ menyn i den blÄa listen (ser ut som tre streck)
  2. VÀlj "InstÀllningar" pÄ rÀtt kontaktvÀg
  3. Klicka pÄ "fÀrdiga svar" i listan till vÀnster sÄ hamnar du hÀr:
  4. Namnet Àr det interna namnet för svaret, sÄ att ni vet vad det handlar om. Skriv en sÄ tydlig rubrik som möjligt sÄ att alla i gruppen enkelt kan hitta svaret i sökfunktionen vÀl inne nÀr man ska svara pÄ mailet. Om ni scrollar ner lite sÄ kommer ni ocksÄ att se alla de svar som ni har skapat, dÀr kan ni redigera eller ta bort de svar som ni redan har skapat!

    Svaren kommer att lÀgga sig i bokstavsordning sÄ ett tips Àr att skriva ett nyckelord i början för att gruppera svar sÄ att ni enkelt kan hitta de som har liknande Àmnen, se bilden nedan!
  5. Formulera ditt fÀrdiga svar, som du ser pÄ bilden finns det möjligheter att göra tydliga och bra svar med hjÀlp av redigeringsverktygen (fetstil, punktlistor, infoga bilder eller filer etc. Har ni ocksÄ Forum hos oss kan ni Àven lÀnka till forumskonversationer.)
  6. Klicka pÄ spara!

De fÀrdiga svaren hittas sen i redigeringsverktygen inne pÄ mailen nÀr ni jobbar i Kundo.

warning Created with Sketch.