Kundo

Statistik för kunskapsbanken

Uppdaterad

I Kundos statistik finns flera sätt att följa upp hur er kunskapsbank används.


Antal sidvisningar över tid

Längst upp till vänster ser du det totala antalet sidvisningar för den inställda perioden. 

I grafen ser du hur många sidvisningar dina kunskapsbanker har över tid. 


Sidvisningar per veckodag

Att anlysera sidvisningar per veckodag hjälper dig förstå dina kunders beteende och indikerar när de är som mest aktiva i sökandet efter svar på sina frågor. 

I exemplet nedan ser vi tydligt att besökarna är mest aktiva i början av veckan vilket kan vara till hjälp för att t.ex. bestämma dagar för olika kommunikationsaktiviteter eller vid bemanning av kundservice.


Sidvisningar per timme

Sidvisningar per timme ger dig en ännu mer detaljerad bild över vilken tid på dygnet era besökare letar efter svar på sina frågor. I exemplet nedan ser vi en tydlig topp vid kl 15 på eftermiddagen, samt en mindre topp tidigt på morgonen. 

I och med att den här grafen har fler mätpunkter (timmar istället för dagar) kan små händelser skapa stora svängningar. I exemplet nedan marknadsfördes en ny guide kraftfullt på eftermiddagen vilket resulterade i många sidvisningar. 


Sidvisningar per enhet

Sidvisningar per enhet ger dig en förståelse för om era besökare använder dator, mobil eller läsplatta när de tar del av era guider. 

Lista över mest besökta guider

I den här vyn ser du en topplista över de mest besökta guiderna under den inställda perioden. Siffran till höger indikerar hur många besök den specifika guiden fått. Klicka på namnet för att komma till guiden. 

Att förstå vilka guider som är mest besökta indikerar tydligt vad era kunder har utmaningar med just nu. 

En viktig slutsats att dra är om något behöver åtgärdas för att minska behovet av hjälp. Finns det något som kan tydliggöras? Bör ni placera informationen på en annan del av hemsidan? Är det läge att pusha ut information till era kunder? 

Guide taggad med: kunskapsbanken sidvisningar statistik
warning Created with Sketch.