Kundo

Upplever du driftstörningar på Kundo?

Uppdaterad

Upplever du driftstörningar på Kundo?

Här är en guide på hur du rapporterar och hanterar störningar på Kundo:

Om du upplever driftstörningar eller problem med Kundo-plattformen, följer du dessa steg för att rapportera och få information om störningen:

  1. Kontrollera systemstatussidan: Innan du rapporterar en driftstörning, gå till Kundo-systemstatussidan på https://status.kundo.se. Här kan du få information om eventuella pågående störningar och aktuell status för Kundo-plattformen.

  2. Kolla om problemet är känt: På systemstatussidan kan du se om problemet du upplever redan är känt av Kundo-teamet. Om det finns en driftstörning som påverkar många användare, kommer den att listas där tillsammans med information om åtgärder som vidtas.

  3. Prenumerera på uppdateringar: Om du vill få snabba aviseringar om driftstörningar och statusuppdateringar från Kundo, kan du prenumerera på uppdateringar. På systemstatussidan hittar du en knapp med texten "Subscribe to updates." Klicka på den och välj ditt föredragna sätt att få aviseringar, antingen via e-post, Slack eller atom feed/RSS.

  4. Rapportera om det inte är känt: Om du inte hittar information om ditt problem på systemstatussidan och tror att det kan vara en ny eller oidentifierad störning, kan du rapportera det till Kundo-supporten. Skicka ett e-postmeddelande till deras supportteam på support@kundo.se och beskriv i detalj problemet du upplever. Ju mer information du kan ge, desto snabbare och effektivare kan de hjälpa dig.

  5. Följ statusuppdateringar: Efter att du har rapporterat problemet eller prenumererat på uppdateringar, följ meddelanden från Kundo-supporten. De kommer att kommunicera med dig om statusändringar och när problemet har lösts.

Genom att följa dessa steg kommer du att kunna hantera och få information om driftstörningar på Kundo-plattformen på ett smidigt och effektivt sätt. Att känna till systemstatussidan och prenumerera på uppdateringar hjälper dig att hålla dig informerad om eventuella problem och får dig snabbt tillbaka till normal användning av Kundo.

warning Created with Sketch.