Kundo

Så fungerar taggar i Kundo Forum

Uppdaterad

I Kundo Forum finns det 3 olika taggar. Fundera vilken typ som är mest lämplig för era behov:

  1. Privata taggar: Inte synliga för användare och hjälper att kategorisera era frågor för statistiken. Här rekommenderar jag att använda max 10-20 taggar.
  2. Publika taggar: Används för att öka sökbarheten i forumet tex. vid synonymer och för att låta besökarna hitta fler inlägg som handlar om samma sak. Då kommer besökaren kunna söka på ett ord som finns som tagg men inte i texten och ändå hitta inlägget. Här kan ni vara hur kreativa som helst och taggarna kommer att synas för era användare och är även klickbara. Klickar man på dem, så kommer man få fram alla inlägg som är taggade med tex. "gåvobevis".
  3. Sökbara taggar: Fungerar precis så som publika taggar, men är osynliga och därför inte klickbara. Det används om man taggar mycket med olika synonymer och tycker att det inte ser så snyggt ut med så många taggar som syns. Byggfabriken, en av våra kunder inom e-handel, använder denna taggtypen för att integrera frågor som passar olika produkter även på deras hemsida. Här kommer ett snyggt exempel på produktsidan av en lampa.

Det är alltid en bra idé att bolla med er Customer Success Manager angående vilken tagg som passar er bäst.